onsdag 16 mars 2011

Vi vill ha dina tankar, tips och idéer!


K - Merkt konst påbörjar nu sin tredje och sista projektperiod i sin nuvarande form. Projektet har bl.a. varit en vandringsutställning som skapat förutsättningar för unga konstnärer att ta sig in på etablerade konstarenor samt en seminarieserie som gett fördjupad kunskap.
Det har också varit en plattform för möten och kunskapsutbyte där deltagarna på olika sätt har bidragit och berikat Västra götalands konstrum. Detta vill vi fortsätta att verka för men under 2011 tar vi även ett nytt avstamp och testar andra vägar. Det är nu dags för projektet att ta sig an nya platser, former och frågor. 
K- merkt kommer under det kommande året försöka vara "där det händer" och skapa samarbeten med andra projekt, processer och personer som är på gång och som verkar i Västra götaland av och med unga konstnärer. 
Vi vill möta de behov som finns på platsen, fånga upp idéer, skapa möten, dialog och vara undersökande i vår karaktär.
Vi vill också utforska det offentliga rummet och alternativa konstarenor samt föra samtal kring dessa. 
Konst och mänskliga rättigheter är också ett spår vi vill ta upp och föra dialog kring.

Har du tips på projekt, personer, bra eller snygga verk eller platser du tycker tycker att K - Merkt konst skall kolla upp eller besöka, skriv gärna, maila, ring eller lägg upp på facebook sidan (K-Merkt KONST)

Kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Inga kommentarer: